Subscribe via RSS Feed Connect on Pinterest Google Plus

Despre visual storytelling cu Micha Schwing la IMWorld 2014

January 5, 2015 0 Comments

Îți dai seama că un fenomen a luat amploare, atunci când încep să apară diverse nișe ale acestuia – îmi spuneam în timp ce căutam scena unde Micha Schwing urma să ne spună câte ceva despre visual storytelling. Confirmarea faptului că storytelling-ul preocupă din ce în ce mai multe persoane am avut-o câteva minute mai târziu, când realizam că urma să ascult keynote-ul în picioare, la fel multe, foarte multe alte persoane de lângă mine.

Micha-Schwing-IMWorld2014

Micha a început cu o argumentație vizavi de storytelling în general, care e un element definitoriu pentru oameni la modul general și are rolul de a crea încredere și a stabili legături pe termen lung – oamenii, ca și consumatori, devin creatori de conținut, având puterea de a se conecta – între ei și cu diferite branduri.

Ultima perioadă a marcat o schimbare în modul în care se comportă consumatorii – comunicarea punând din ce în ce mai mult accentul pe partea vizuală. Fotografia devine parte a comunicării noastre de zi de zi: Social Media ne permite să împărtășim momente din viața noastră prin intermediul fotografiilor. tă

Pinterestul devine în acest context acel glimpse of inspiration pe care oamenii îl caută, în timp ce partea de comunicare vizuală devine o cerință pentru un brand și în niciun caz o opțiune. Ca marketeri, trebuie să ajungem să fim cu toții visual storytellers.

În ceea ce privește poveștile vizuale de succes, acestea nu sunt făcute în mod obligatoriu de un fotograf profesionist și mânuitor al unui aparat ultra performant, dar sunt autentice, au un înțeles clar și aparte și determină o participare din partea celor care le urmăresc.


Evenimentul Internet&Mobile World 2014 a avut loc în intervalul 8-9 octombrie la Romexpo, reunind 120 de speakeri și mai bine de 6.500 de participanti, cu 110 companii expozante.

Filed in: Evenimente

About the Author:

Leave a Reply